HAAGSTATE ADVOCATEN

Haagstate Advocaten is een modern en zakelijk advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in ondernemings- en arbeidsrecht. Ons kantoor beschouwt zich als een professionele pro-actieve sparringpartner voor ondernemingen en ondernemers, waarbij inlevingsvermogen en praktische oplossingen voorop staan. Wij geloven in een open, directe wijze van communiceren.

Onze specialisten staan ondernemingen en ondernemers bij in hun dagelijkse bedrijfsvoering, zowel intern als extern. Ook op het gebied van joint ventures, fusies en splitsingen, overnames van bedrijven en herstructureringen hebben wij diepgaande expertise. Soms is het onoverkomelijk dat er conflicten ontstaan. Onze procesadvocaten adviseren bij juridische oplossingen voor ondernemingsrecht conflicten, zowel buiten rechte als door middel van een procedure bij de rechtbank of bij een arbitrage-instituut.

Actuele vacature: (senior) advocaat M&A

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, talentvolle en enthousiaste (senior) M&A-advocaat die het huidige M&A-team komt versterken. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt een specialisatieopleiding (bijvoorbeeld Grotius Fusies en Overnames) gevolgd of je wilt die volgen. Verder beschik je over goede analytische en communicatieve vaardigheden, je weet helder te formuleren en je hebt de wil om te slagen. Je bent een energieke persoonlijkheid en je “gaat” voor het vak en alles wat daarmee samenhangt.

Wij hechten er waarde aan dat je een ondernemende en dienstverlenende instelling hebt. Dit kan zich uiten in de werkervaring die je hebt opgedaan, maar ook op een andere wijze. Wij laten het graag aan jou om ons te overtuigen.

Het M&A-team van Haagstate Advocaten is de afgelopen jaren betrokken geweest bij zo’n 20 à 30 transacties per jaar, met een gemiddelde dealwaarde van rond de EUR 15M. De praktijk is groeiende.

Bij Haagstate Advocaten is volop gelegenheid om je eigen praktijk op te bouwen. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden je een uitstekend salarispakket aan (met bonusregeling). Het is mogelijk om in parttime (vanaf 24 uur) of fulltime dienstverband bij ons te komen werken.

Indien je jezelf herkent in het bovenstaande, zend dan jouw sollicitatiebrief en cv naar mr Harm van Efferink: email: h.vanefferink@haagstate.com.