OVER ONS

 

Haagstate Advocaten is een modern en zakelijk advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in ondernemings- en arbeidsrecht. Wij willen weten wat de ambities en drijfveren van onze cliënten zijn op het moment dat zij een plan of een probleem hebben. Ons kantoor beschouwt zich als een professionele pro-actieve sparringpartner voor ondernemingen en ondernemers, waarbij inlevingsvermogen en praktische oplossingen voorop staan. Wij geloven in een open, directe wijze van communiceren.

Haagstate Advocaten is opgericht door advocaten die afkomstig zijn van grote advocatenkantoren uit de Randstad. Wij zijn van mening dat onze cliënten het best gebaat zijn bij specialisatie en kleinschaligheid. Hierdoor blijven we scherp en werken we effectief en efficiënt. Onze cliënten zijn verzekerd van een uitstekende kwaliteit, maar wel tegen concurrerende tarieven. Indien een onderwerp niet tot onze competentie behoort, verwijzen we u graag naar een specialist uit ons netwerk. Op deze wijze blijven wij de zaken behandelen waar we goed in zijn.

Haagstate Advocaten is een kantoor dat zich hoofdzakelijk richt op ondernemingen en ondernemers, nationaal en internationaal. Uiteraard staan wij ook particulieren bij; zolang de expertise in huis is. Wij adviseren en assisteren bij bedrijfsovernames, arbeidsgeschillen en commerciële projecten. Daarnaast procederen wij in civiele zaken. Door zowel de advies- als de procespraktijk uit te oefenen, zijn wij in staat om alle actuele ontwikkelingen in het recht op een voor onze cliënten gunstige wijze te vertalen naar de praktijk.