*EN* (SENIOR) ADVOCAAT M&A *EN*

Over jou
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, talentvolle en enthousiaste (senior) M&A-advocaat die het huidige M&A-team komt versterken. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt een specialisatieopleiding (bijvoorbeeld Grotius Fusies en Overnames) gevolgd of je wilt die volgen. Verder beschik je over goede analytische en communicatieve vaardigheden, je weet helder te formuleren en je hebt de wil om te slagen. Je bent een energieke persoonlijkheid en je ‘gaat’ voor het vak en alles wat daarmee samenhangt. Wij hechten er waarde aan dat je een ondernemende en dienstverlenende instelling hebt. Dit kan zich uiten in de werkervaring die je hebt opgedaan, maar ook op een andere wijze. Wij laten het graag aan jou om ons te overtuigen.

Over de functie

  • Het M&A-team van Haagstate Advocaten is de afgelopen jaren betrokken geweest bij zo’n 20 à 30 transacties per jaar, met een gemiddelde dealwaarde van rond de EUR 15M.
  • De praktijk is groeiende. Bij Haagstate Advocaten is volop gelegenheid om je eigen praktijk op te bouwen. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.
  • Wij bieden je een uitstekend salarispakket aan (met bonusregeling). Het is mogelijk om in parttime (vanaf 24 uur) of fulltime dienstverband bij ons te komen werken.

Indien je jezelf herkent in het bovenstaande, zend dan jouw sollicitatiebrief en cv naar mr Harm van Efferink via h.vanefferink@haagstate.com.