Fusies en Overnames (M&A)

Haagstate Advocaten begeleidt zo’n 25 à 30 transacties per jaar in met name de ‘lower en mid market’ (overnames met een dealwaarde tot € 50 miljoen). Cliënten prijzen de M&A-advocaten van Haagstate om hun ‘no-nonsens’ en ‘hands-on’ benadering waarbij zij zo snel, effectief en efficiënt als mogelijk een transactie begeleiden, zonder aan kwaliteit in te binden. Bij Haagstate werken er uitsluitend senior-advocaten op transacties die opgeleid zijn bij de grote (internationale) kantoren. Zij fungeren gedurende een overnametraject als eerste aanspreekpunt. Zo blijven de communicatielijnen met onze cliënten kort.

Het M&A team, dat onder leiding staat van Harm van Efferink, heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de begeleiding van overnames in verschillende sectoren van de Nederlandse economie. Denk hierbij aan onder andere de TMT-sector (technologie/software-industrie, media en telecom) en de zorgsector. De advocaten Haagstate kunnen door hun toewijding in relatief korte tijd een due diligence onderzoek uitvoeren en rapport met bevindingen aanleveren, waarbij in dezelfde periode gewerkt wordt aan het opstellen van transactiedocumentatie.

Diverse private equityhuizen en venture capitalists worden sinds de oprichting van Haagstate in 2008 begeleid bij hun overnames (koop en verkoop). In de afgelopen jaren heeft Haagstate een trouwe klantenbasis opgebouwd, waarbij we op een constante basis bij iedere mogelijke transactie worden betrokken. We adviseren over alle aspecten van de M&A-praktijk, denk hierbij aan:
Fusies, Overnames Private equity, Venture capital (Investeringen in) start-ups, Structuren van investeringsfondsen en financieringsconstructies (equity en debt)

Indien u een overname overweegt en/of meer informatie wenst te ontvangen of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met:

Harm van Efferink (directe lijnen +31 (0)70 302 9989 en +31 (0)6 29 25 91 61)

Hij staat u graag te woord.