Kantoor en Werkwijze

Haagstate Advocaten is een modern en zakelijk advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in ondernemings- en arbeidsrecht. Wij beschouwen ons als professionele proactieve sparringpartners voor ondernemingen en ondernemers, waarbij inlevingsvermogen en praktische oplossingen voorop staan. Wij communiceren direct en open, in de taal van nu. Zowel intern als naar u.

Haagstate Advocaten is opgericht door advocaten die afkomstig zijn van grote advocatenkantoren uit de Randstad. Wij zijn van mening dat onze cliënten het best gebaat zijn bij specialisatie en kleinschaligheid. Hierdoor blijven we scherp en werken we effectief en efficiënt. Onze cliënten zijn verzekerd van een uitstekende kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Indien een onderwerp niet tot onze competentie behoort, verwijzen we door naar een specialist uit ons netwerk. Op deze wijze blijven wij de zaken behandelen waar we goed in zijn.

Ons kantoor richt zich hoofdzakelijk op ondernemingen en ondernemers, nationaal en internationaal. Uiteraard staan wij ook particulieren bij; zolang de expertise in huis is. Wij adviseren en assisteren bij bedrijfsovernames, arbeidsgeschillen, vastgoedzaken, invordering van debiteuren en commerciële projecten. Daarnaast wordt er veelvuldig geprocedeerd in civiele zaken. Door zowel de advies- als de procespraktijk uit te oefenen, zijn wij in staat om alle actuele ontwikkelingen in het recht op een voor onze cliënten gunstige wijze te vertalen naar de praktijk.

 
Haagstate Advocaten
Nieuwe Parklaan 25 | 2597 LA | Den Haag
Postbus 17 | 2501 CA | Den Haag
T +31 (0)70 302 99 80
F +31 (0)70 302 99 88
info@haagstate.com
www.haagstate.com